top of page
Zoeken
  • Gerrit van den Berg

Uitnodiging Exclusieve Beeldententoonstelling Gerrit van den Berg

Bijgewerkt op: 29 dec. 2023

Beste vrienden, familie en gewaardeerde kunstliefhebbers,


Na een periode van drie jaar, waarin ik mij heb gericht op persoonlijke gezondheid en reflectie, heb ik de eer en het genoegen om jullie uit te nodigen voor mijn speciale en mogelijk laatste beeldententoonstelling.


Datum: Paasweekend, 30 en 31 maart, 1 april 2024 (van 11:00 - 17:00 uur)

Locatie: Studio 154, Kerkedijk 154 Bergen, en de bijbehorende tuin


Deze driedaagse tentoonstelling wordt een viering van mijn levenswerk, waarbij ik een reeks van ongeveer 20 stenen beelden zal tonen. Mijn creaties variëren van abstracte tot figuratieve kunst, elk stuk is een weerspiegeling van mijn passie en inspiratiebronnen: de Italiaanse kunst, en de betoverende Nederlandse kust.


Als kunstenaar die jarenlang heeft deelgenomen aan de Bergense Kunst10daagse, voel ik een diepe verbondenheid met de kunstgemeenschap. Nu, op 83-jarige leeftijd, kijk ik met trots terug op mijn artistieke reis en de werken die ik heb gecreëerd.Deze tentoonstelling biedt ook een unieke kans voor mijn relaties en bewonderaars om een stuk van mijn kunstcollectie in hun bezit te krijgen. Elk beeld staat te koop, een kans voor de ware liefhebbers om een deel van mijn artistieke nalatenschap te verwerven en te koesteren.


Ik nodig jullie van harte uit om samen met mij dit weekend te vieren, herinneringen op te halen, en te genieten van de kunst die mijn hart heeft gevormd. Laten we samen deze bijzondere gelegenheid markeren met warmte, vriendschap, en de liefde voor kunst.


Met warme groeten, Gerrit533 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page