top of page
Zoeken
  • Gerrit van den Berg

Bergense beelden tijdens Kunst10daagse 2019


Ik ben me aan het voorbereiden op de deelname aan de Kunst10daagse 2019. Met een serie nieuwe beelden zal ik in eigen atelier aan de Zuidlaan exposeren. Na een pauze van 2 seizoenen, kijk ik er naar uit om met nieuw werk mijn vaste bezoekers en nieuwe bezoekers te verwelkomen vanaf 18 oktober a.s.. Ik heb een oud collega en fijnschilder Wim Dahlhaus gevraagd om zijn schilderwerk te combineren met mijn beelden dit jaar. We kijken uit naar deze gezamenlijke expositie.

Bergense beelden

De Kunst10daagse is een evenement waarbij bijna 300 kunstenaars exposeren op ongeveer 160 verschillende locaties in het lommerrijke kunstenaarsdorp Bergen en in het stranddorp Bergen aan Zee in Noord-Holland. Traditioneel vindt dit culturele festival plaats in de herfstvakantie, in 2019 van 18 t/m 27 oktober.

De Kunst10daagse is breed geprogrammeerd met een artistiek en toegankelijk palet van schilderkunst, beeldhouwwerk, installaties, fotografie, etsen en keramiek.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page